Om Träningskompaniet Falköping

Träningskompaniet i Falköping startade i April 2009. Företaget grundades, ägs och drivs av Henrik och Jill Darnell.


Vår bakgrund:
Vi träffades på ett gym för 10 år sedan och har nu 10 år senare startat en egen träningsanläggning. Detta är en dröm sedan många år tillbaka som blivit verklighet för oss. Vi har båda väldigt lång erfarenhet och kunskap med oss eftersom vi tränat och jobbat i denna “bransch” under 12 års tid. Det bästa av allt är att det bara blir bättre och roligare för varje år som går.

Sedan vi startade Träningskompaniet i slutet av April har vi under 3 månaders tid själva totalrenoverat våra lokaler som öppnar den 10 Augusti.

Vi erbjuder:
Hos oss på Träningskompaniet erbjuder vi det bästa inom gym och gruppträning. Vi har även ett brett sortiment av kosttillskott och träningskläder till försäljning.

Det viktigaste för oss är att alla ska känna sig välkomna och trivas hos oss oavsett ålder och kön. Vi kommer att erbjuda god service där alla ska få hjälp med att nå sina mål och få resultat av sin träning. Träningskompaniet kommer även att vara en social mötesplats där man kan ha trevligt. Det ska vara självklart för alla att komma och fråga oss precis vad som helst - vi finns till för våra medlemmar!

Något som vi också kommer att satsa på är tillgängligheten. Vi vet att många har svårt att hitta tid att träna på och därför har vi valt att satsa på ett så kallat nyckelkortssystem som gör det möjligt för våra medlemmar att träna från kl 06-23 alla dagar året om (även under semestertider, helger och helgdagar). De tider/dagar som ej är bemannade med personal använder man sitt nyckelkort och har då fri tillgång till gym och konditionsdelen. All gruppträning erbjuder vi under bemannade tider.

Varmt välkommen till oss på Träningskompaniet!
Henke och Jill med personal.