Passbeskrivningar

Vi har ett stort utbud av gruppträning som passar alla. Vi kör några av Les Mills välkända och populära program. Deras pass är forkoreograferade och byter koreografi och musik var tredje månad. Vi har också egna träningspass som vi själva bygger upp vilket är väldigt populärt bland våra medlemmar.

Les Mills gruppträningspass:
 
Bodybalance 60 min
En perfekt blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Du tränar upp din styrka, rörlighet och balans till skön följsam musik som lämnar dig i harmoni och balans. Passet är förkoreograferat.
 
Bodycombat 30/45 min

Har du någon gång velat känna dig som en riktig fighter? Nu har du chansen! Testa kampsporttekniker som boxning, kickboxning, karate, tae kwon do, kung fu, muay thai. KONDITION och rörlighet under adrenalinpåslag. Vill du få snabba resultat, ha riktigt roligt och få lov till att släppa allt är detta passet för dig. Passet är förkoreograferat. 

Bodypump 45/60 min

Styrketräning i grupp. Här tränar du igenom hela din kropp. Både förbränning och uthållighet! Bästa sättet att forma din kropp. Supereffektiv träning som ger resultat! Passet är förkoreograferat.

Les Mills Core 30 min
Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta pass få dig att känna dig stark och välmående. Du får snabb och effektiv träning på endast 30 minuter. Tuff träning som utmanar dig både fysiskt och psykiskt. CXWORX ger kanonresultat! Passet är förkoreograferat.
Våra egna gruppträningspass:

Yoga Stretch 45/60 min
Enbart fokus på att öka rörligheten i din kropp! Vi håller varje stretchövning i minst 3 minuter för att komma ända in i ligament och bindväv.
Vi övar ändning och mentalt fokus. Genom denna träning renar vi också kroppen då den frisläpper mycket slaggprodukter och gifter.
Otroligt viktig träning för att kroppen ska må bra, vara frisk och hålla längre.  Perfekt att avsluta din träning med!
 
Yoga Styrka 60 min

Syftet är att stärka kroppens muskler i en avstressande och skön atmosfär. Vi övar på andning och mentalt fokus. Vi håller statiska positioner under en längre tid för att bli starkare, rörligare och få bättre balans. När vi kör 75 minuters passet avslutas de sista 15 minuterna med avslappning/meditation.  

Spinning 30/45 min
Effektiv konditionsträning på cykel. Ett pass för alla! Du bestämmer själv motstånd utefter din egen nivå. Perfekt att kombinera detta spinning pass med CXWORX 30 eller styrketräning.
 
Tabata 30 min

Högintensivt pass där vi tränar i korta intervaller med kort vila mellan. Du får en helkroppsträning som ger bättre styrka, kondition och uthållighet. Passet är uppdelat i 5 olika block med två övningar i varje block.

Cirkel i rigg 45 min

Roliga och funktionella övningar som ger både styrka, kondition och uthållighet. En oändlig variation på övningar och redskap. Passet är uppbyggt stationsvis med vanligtvis 10 olika övningar som körs med korta intervaller. Vi erbjuder två lite olika upplägg på detta pass varav den ena är mer fokus på styrka och teknik.